Vogelwacht komt op voor zilver waterlint bij Folsgare

De industrie op het nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein Hemmen III bij Sneek is niet te keren, weet de Vogelwacht IJlst-Oosthem, maar met de vogels in het gebied kan wel rekening gehouden worden.

Links Sjoerd Feenstra en rechts Siep van der Velde bij het 'zilveren lint', de opvaart die ze willen behouden. Op de achtergrond de industrie van Sneek die straks de N7 oversteekt en verder mag uitbreiden op de Hemmen III bij Folsgare.

Links Sjoerd Feenstra en rechts Siep van der Velde bij het 'zilveren lint', de opvaart die ze willen behouden. Op de achtergrond de industrie van Sneek die straks de N7 oversteekt en verder mag uitbreiden op de Hemmen III bij Folsgare. Foto: niels de vries

Lees meer over
Súdwest-Fryslân

Sjoerd Feenstra, voorzitter van de Vogelwacht IJlst-Oosthem en Siep van der Velde, landschapsambassadeur, woonachtig in Folsgare, hebben het er maar druk mee. Sinds vorige week in een gemeentelijke commissievergadering door GroenLinks kritische vragen werden gesteld over de plannen voor Hemmen III willen alle fracties langskomen om het gebied te bekijken.

Nieuws

menu