Vanwege haar uitleg over corona gerelateerde onderwerpen, maakt Anne-Marie van Elsacker uit Sneek kans op een Friese Mediaprijs

Anne-Marie van Elsacker HENRI VOS FOTOGRAFIE

Anne-Marie van Elsacker uit Sneek, directeur divisie Medische Microbiologie van het bedrijf Certe MDA, is één van de genomineerden voor de ‘Vrouw in de Media Award 2021’. Zes vrouwen uit heel Friesland zijn ervoor genomineerd.
Lees meer over
Súdwest-Fryslân

Zij is één van de zes kanshebbers op de prijs omdat ze als arts-microbioloog een belangrijke rol heeft gespeeld bij uitleg in de media over coronagerelateerde onderwerpen. De andere genomineerden zijn Margreet de Graaf, Lenie Lap, Alyda Norbruis, Irma van Steijn en Wini Weijdenaar.

Ieder jaar organiseren sprekersbureau ZijSpreekt en Mediaplatform Vaker in de Media (VIDM) de Vrouw in de Media Awards. Tot 20 december 2021 konden kandidaten voor de Vrouw in de Media Award 2021 Friesland via Vrouwindemedia.nl worden voorgedragen.

Tot en met 28 januari kan er op de genomineerde vrouwen worden gestemd

De jury voor Friesland bestaat uit Geesje Duursma-Dijkstra (juryvoorzitter), voormalig winnares Vrouw in de Media Award Friesland, ondernemer, commissaris, toezichthouder, spreker en gastvrijheidseconoom, Martine van der Steege, eindredacteur Leeuwarder Courant & Dagblad van het Noorden en radiomaker bij Omrop Fryslân en Afke Boven, eindredacteur NOS Journaal Regio & Omrop Fryslân presentator.

Van 3 tot 28 januari kan er op de genomineerden gestemd worden op vrouwindemedia.nl. De week daarna wordt de winnares bekend gemaakt en afhankelijk van de maatregelen wordt de prijs ook in die week uitgereikt. De winnares ontvangt een beeld gemaakt door kunstenares Ellen Buchwaldt.

Nieuws

Meest gelezen