Deze Friese Feyenoord-fans reizen naar Tirana om hun club te steunen in de finale van de Conference League. 'Een fantastisch avontuur'

Voor het eerst sinds 2002 speelt Feyenoord woensdag een Europese finale, in het Albanese Tirana tegen AS Roma. Een groep Friese vrienden gaat het vanaf de tribunes meemaken.

Luc Spoelstra, Aldert Idzinga, Antoon Mous, Arman Postma, Sjoerd Hettinga, Lars van der Laan, Ronald Spoelstra en Fardo van der Meulen in het centrum van Sneek.

Luc Spoelstra, Aldert Idzinga, Antoon Mous, Arman Postma, Sjoerd Hettinga, Lars van der Laan, Ronald Spoelstra en Fardo van der Meulen in het centrum van Sneek. FOTO NIELS DE VRIES

Lees meer over
Súdwest-Fryslân

Zenuwslopend. Dat was de return van de halve finale tegen Olympique Marseille voor alle Feyenoord-supporters, maar voor de groep van zeven vrienden uit Sneek, Sloten en Scharnegoutum nog net iets meer. Al voor de uitslag van het tweede duel bekend was, waren de vliegtickets en de hotelovernachtingen voor de Conference League-finale namelijk al geboekt.

Stijgende prijzen

Nieuws

menu