Goedkoop tanken? Daarvoor moet je toch echt naar Sneek

Tanken. FOTO ANP

Wie goedkoop wil tanken kan het beste naar Sneek rijden. Daar staat de voordeligste pomp van Nederland. Dat concludeert Multitankcard op basis van een ranglijst.
Lees meer over
Súdwest-Fryslân

De ranglijst is opgesteld na onderzoek onder alle tankstations in ons land waar in de periode januari tot en met november 2020 minimaal 500 keer werd getankt. In totaal ging het om meer dan 4000 pomphouders.

Dit jaar betaalde je met een gemiddelde literprijs van 1,434 euro voor de meest gangbare E10-benzine bij Joontjes in Sneek het minst. Het pompstation wordt op de voet gevolgd door Fieten Olie, waar de auto's uit het chique Blaricum voor 1,435 euro per liter kunnen worden volgegooid. Maar ook de Esso Express in Sneek doet niet veel onder door de lokale concurrent Joontjes: 1,449 euro per liter.

Voor relatief goedkope diesel hoef je eveneens niet verder te kijken dan Sneek. Hoewel Tamoil in Nieuw-Vennep en Esso Express Montferland volgens Multitankcard het goedkoopst waren (1,095), ben je bij Esso Express in Sneek (1,109) en bij Joontjes (1,110) ook zeker niet duur uit.

Nieuws

menu