Gezinnen uit Noord-Nederland op vakantie dankzij 72.000 euro, van een supermarkt en haar klanten

Pim Loeff van De Vakantiebank krijgt de cheque uit handen van Jan Hoitema namens supermarktketen Poiesz. Foto: Poiesz

Een bedrag van ruim 72.000 euro is door supermarktketen Poiesz geschonken aan De Vakantiebank. Dankzij deze vakantiebank krijgen mensen uit Noord Nederland de kans om op vakantie te gaan.
Lees meer over
Súdwest-Fryslân

Het exacte bedrag is € 72.648,23 euro. Stichting De Vakantiebank bezorgt gezinnen die door hun financiële situatie niet op vakantie kunnen alsnog een vakantieweek.

Met de donatie-actie heeft de klant geprofiteerd van voordeel en doneerde Poiesz van elke verkochte donatie-aanbieding 10 eurocent aan De Vakantiebank. Ook statiegeld kon via de gele knop op de emballage automaat gedoneerd worden.

Vorig jaar volledige ingerichte safaritenten gerealiseerd op RCN De Potten in Sneek

Het is de tweede keer dat Poiesz De Vakantiebank ondersteunt. Van het bedrag dat in 2019 is ingezameld, kon De Vakantiebank in één keer hun groeiwensen waarmaken.

Met het bedrag realiseerde ze volledig ingerichte safaritenten op camping RCN De Potten in Sneek. Ook met de donatie van dit jaar kan De Vakantiebank weer vele gezinnen uit het Noorden laten genieten van een leuke vakantie. Kijk voor meer informatie op www.devakantiebank.nl.

Nieuws

Meest gelezen