Afdeling woonzorgcentrum Bloemkamp in Bolsward gesloten voor bezoek na positieve coronatest medewerker

Bloemkamp in Bolsward. FOTO GOOGLE STREETVIEW

In woonzorgcentrum Bloemkamp in Bolsward is een medewerker, werkzaam op afdeling Lavendel, positief getest op het coronavirus. De betreffende medewerker verblijft thuis in quarantaine. De afdeling is uit voorzorg sinds dinsdag gesloten voor bezoekers.
Lees meer over
Súdwest-Fryslân

De afdeling Lavendel is een afdeling met bewoners met een dementerend ziektebeeld. Hier verblijven 28 bewoners. Patyna brengt nu in kaart wie in contact is geweest met de betreffende medewerker. Dit geldt voor zowel medewerkers als bewoners.

Medewerkers van de afdeling zijn persoonlijke beschermingsmiddelen gaan dragen. ,,Het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen is conform protocol. Dat betekent dat onze medewerkers een mondmasker, een spatbril, een schort en handschoenen dragen”, laat een woordvoerder van Patyna weten.

,,We weten niet exact tot wanneer de afdeling gesloten blijft. Dit is afhankelijk van de verdere ontwikkelingen.” Het sluiten van de afdeling heeft geen gevolgen voor de andere afdelingen. Bezoek is daar nog steeds welkom.

Nieuws

Meest gelezen