Samen met

Mede door gasprijs: Kruidhof in Buitenpost verkoopt groen voor halve prijs

Alles halve prijs. Foto: De Kruidhof

De Kruidhof in Buitenpost heeft vanaf 1 oktober alle planten, kruiden, struiken en fruitbomen in de verkoop voor de halve prijs. Dit mede naar aanleiding van de huidige gasprijzen.
Lees meer over
Drachtster Courant

„De hoge gasprijzen maken het voor ons op dit moment niet meer rendabel om de komende winter, het overgebleven groen te laten overwinteren. Daarnaast geeft het ons ruimte om in het voorjaar, als de winter voorbij is, weer planten en kruiden op te kweken en te stekken. Dit is nodig voor het behoud en aanvullen van de collectie en tuinen”, aldus directeur Gerben de Haan. Ook voor de verkoop kweekt De Kruidhof jaarlijks een bijzondere collectie aan unieke planten, kruiden en struiken.

Sluiting

Elk jaar in oktober sluit De Kruidhof haar deuren en wordt het volgende seizoen voorbereid. De planning wordt gemaakt, evenementen worden georganiseerd, de tuinen worden winterklaar gemaakt en er wordt onderhoud gepleegd.

De kortingsactie op alle planten, kruiden, struiken en fruitbomen loopt van 1 tot en met 15 oktober. Op 15 oktober vindt de jaarlijkse Oogstdag plaats, de afsluiter van het seizoen. Tijdens de oogstdag zijn er hoge kortingen en vele leuke activiteiten voor jong en oud. Dit jaar is de oogstdag in samenwerking met het Fries platform. Zij zullen dan verschillende dieren tentoonstellen.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Drachtster Courant

Nieuws

menu