Samen met

Gemeentesecretaris Marjan van der Weij vertrekt bij Opsterland

Marjan van der Weij vertrekt bij Opsterland. Foto gemeente Opsterland Marjan van der Weij vertrekt bij Opsterland. Foto gemeente Opsterland

Opsterland Gemeentesecretaris en algemeen directeur Marjan van der Weij vertrekt bij Opsterland. Vanaf 1 september start zij in haar nieuwe functie als directeur bij de provincie Drenthe. „Deze functie kwam op mijn pad en liet me niet meer los. Ik heb er ontzettend veel zin in en ga tegelijkertijd de fijne collega’s, hun drive en ambities in Opsterland missen”, licht Van der Weij haar beslissing toe.
Lees meer over
Drachtster Courant

Het college van B en W feliciteert Van der Weij en wenst haar een mooie tijd in Drenthe. Burgemeester Ellen van Selm: „We hebben de afgelopen jaren erg prettig samengewerkt, zowel in Opsterland als in P10-verband.”

In september 2019 startte Van der Weij in Opsterland. „Nu weggaan voelt dan ook als te vroeg, maar deze kans wilde ik niet voorbij laten gaan”, aldus Van der Weij. „In Drenthe liggen mijn roots, maar in de afgelopen drie jaar heb ik Opsterland in mijn hart gesloten.” Ze stond aan de wieg van de organisatieontwikkeling, droeg bij aan een versteviging van de samenwerking in OWO-verband en werkte mee aan de uitdagingen van plattelandsgemeenten vanuit het samenwerkingsverband P10.

Directeur Sandra van ’t Hooge treedt per 1 september op als waarnemend gemeentesecretaris/algemeen directeur.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Drachtster Courant

Nieuws

menu