Man (29) uit Luxwoude ernstig gewond geraakt bij frontale botsing bij Bant

Een 29-jarige man uit Luxwoude is woensdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een botsing op de Oosterringweg (N715) bij Bant. FOTO PRONEWS

Een 29-jarige man uit Luxwoude is woensdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een botsing op de Oosterringweg (N715) bij Bant.
Lees meer over
Opsterland

Een bedrijfsbusje en een auto kwamen frontaal met elkaar in botsing. Er raakte nog een man gewond, een 58-jarige man uit Rutten, hij zat in het bedrijfsbusje.

Naast de politie en de brandweer kwamen drie ambulances en een traumahelikopter naar de plek van het ongeval toe. De brandweer moest de zijkant van de auto openknippen om de man uit Luxwoude te kunnen bevrijden. Hij is met ernstig beenletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De Oosterringweg was langdurig in beide richtingen afgesloten, het verkeer werd omgeleid. De politie heeft ter plekke sporenonderzoek gedaan om de precieze toedracht van de aanrijding te kunnen achterhalen. Hierna zijn de twee zwaar beschadigde voertuigen door een berger meegenomen.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen