Samen met

Solo-expositie Chantal Hulshoff in kerkje van Augsbuurt

Chantal Hulshoff.

Kunstenares Chantal Hulshoff uit Kollumerzwaag houdt zondag 25 september een solo-expositie van haar werk in het kerkje van Augsbuurt. De expositie duurt welgeteld één dag.
Lees meer over
Nieuwe Dockumer Courant

Augsbuurt Chantal Hulshoff laat zich voor haar abstracte werk inspireren door de omgeving van Noordoost-Friesland. De kleuren, de vormen, de texturen en details die haar opvallen in de natuur, vertaalt zij naar kleurrijke abstracte werken die bruisen van de energie, maar tegelijkertijd ook rust uitstralen. Haar schilderijen worden voorzien van gedichten die de intentie van het werk weergeven. Beeld en woord horen voor haar bij elkaar.

Afgelopen zomer was haar werk te zien in Metslawier tijdens de groepsexpositie ‘Vlas’ van de Vlasroute en in de Petruskerk in Twijzel tijdens Tsjerkepaad.

Tijdens deze solo-expositie in Augsbuurt is een groot aantal van haar werken te zien. Zowel grotere werken op canvas als kleinere op papier. Deze locatie, een pittoresk kerkje midden in het Friese landschap, leent zich perfect voor het werk van Hulshoff. Zij is die dag zelf aanwezig en gaat graag in gesprek met belangstellenden om meer te vertellen over haar werk, haar inspiratie, intenties en materiaalgebruik.

De expositie is open van 14.30 tot 20.30 uur.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Nieuwe Dockumer Courant

Nieuws

menu