Samen met

John de Wolf op bezoek bij jubilerend Friese Boys

John de Wolf met Eddie van der Ley. Foto Sake Beerstra

In het kader van het 75-jarig bestaan van voetbalvereniging Friese Boys kwam assistent-trainer van Feyenoord John de Wolf naar Kollumerzwaag.
Lees meer over
Nieuwe Dockumer Courant

Vrijdagavond werd er een sponsoravond georganiseerd door de PR en de Jubileumcommissie voor de meer dan 150 sponsoren van Friese Boys. In samenwerking met Eddie van der Ley werd John de Wolf als gastspreker binnengehaald voor de ruim 150 sponsoren van de club.. Voordat ‘Het beest van Rotterdam’ hen toesprak, kon er worden gegeten van het uitgebreide buffet van Mient Mulder.

Na het landskampioenschap in 1993, de Johan Cruijff schaal, drie nationale bekers en een buitenlands avontuur in Engeland begon de Wolf aan zijn trainerscarrière. Dat De Wolf weet wat er nodig is om te slagen in de voetbalwereld wel al snel duidelijk. De oud-voetballer wist op inspirerende wijze te vertellen dat doorzettingsvermogen en de absolute wil om te slagen minsten even belangrijk zijn dan alleen talent. Steekwoorden als leiderschap, doorzettingsvermogen en teambelang gelden zowel in de sport als in het bedrijfsleven. Zo werd er een mooie brug geslagen naar de ondernemers in de zaal.

De derde helft van de avond werd gevuld met een verloting en live muziek van Turbo M en Gina. Binnenkort volgt nog een vrijwilligersavond en de wedstrijd tussen oud-Friese Boys en oud-Cambuur.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Nieuwe Dockumer Courant

Nieuws

menu