Samen met

Concert Inge & Friends met jazz-tribute in de Schierstins

Foto Edida Foto: Edida

Zangeres Inge Alberts en haar Jazz’d Friends brengen op zaterdag 24 september een ode aan de jazzmuziek uit de jaren 50/60 van de vorige eeuw. Het concert in de 18e-eeuwse zaal in Feanwâlden begint om 20.00 uur.
Lees meer over
Nieuwe Dockumer Courant

FEANWÂLDEN - Het gezelschap uit Overijssel eert met een programma van beroemde songs de jazzgrootheden van weleer en zij doen de jazzmuziek en de sfeer van die tijd herleven. Het ensemble speelt een afwisselend programma van medium en up-tempo swing, bossa nova’s en mooie lazy ballads, gezongen in zowel Engels als Portugees.

Op het programma staan songs uit the Great American Songbook zoals They can’t take that away from me van componist Gershwin en Bossa Nova’s zoals Meditation en The Girl from Ipanema, die we direct linken aan Antonio Carlos Jobim, Joaó Gilberto en tenorfenomeen Stan Getz, maar ook het instrumentale Take Five van het wereldberoemde kwartet van pianist Dave Brubeck en altsaxofonist Paul Desmond.

Het ensemble wordt gevormd door zangeres Inge Alberts en haar Jazz’d Friends Hugo van Os (piano), Frans Tunderman (contrabas) Peter Swart (saxofoon) en Matthias van Olst (slagwerk).

Het concert van Inge & Friends kan gereserveerd worden via tel. 0511 47 29 37 of info@schierstins.nl

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Nieuwe Dockumer Courant

Nieuws

menu