Samen met

‘Helden’ thema feest Oosternijkerk

De feestcommissie presenteert zich als ‘de Helden van de brandweer’.

Vanaf morgen viert Oosternijkerk feest met ‘Helden’ als centraal thema. De voorbereidingen zijn al weken in volle gang. Het dorpsfeest wordt donderdagavond 23 juni geopend worden met een spannende quizshow en met de muziek van Sjanz.
Lees meer over
Nieuwe Dockumer Courant

Oosternijkerk - Vrijdagmorgen om 9.00 uur wordt geheel volgens traditie een optocht gehouden van versierde wagens.

Dit belooft een hele stoet te worden, want maar liefst 40 deelnemers hebben zich aangemeld. Deze optocht wordt voor het grote publiek herhaald op zaterdagavond om 19.00 uur. Naast activiteiten als een Helden Obstakelrun voor de kinderen, het teatsen en de kinderdisco kan er door verschillende teams van jeugd en buurten tegen elkaar gestreden worden bij het Helden Parcours, waarbij het niet alleen draait om snelheid of fitheid, maar waarbij ook slimheid en creativiteit getest worden. Op zaterdagmorgen staat het ontbijt voor alle dorpsgenoten klaar in de feesttent, met sfeermuziek van Roel en Sjerk op de accordeon, opgevolgd door Daniel Metz bij het matinee.

Vrijdagavond treedt feest DJ Sipke op en op zaterdagavond de topband Super Sundays. Zondagmorgen wordt het feest afgesloten met een feestelijke tentdienst met medewerking van eigen brassband UDI.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Nieuwe Dockumer Courant

Nieuws

menu