Wandeltocht Fan Terp nei Syl als ‘ferbining’ in Noardeast-Fryslân

Zaterdag 16 september start de eerste en voorlopig eenmalige wandeltocht als een ‘verbinding en verkenning’ van Noardeast-Fryslân. Een kuier over de klassieke marathonafstand van 42 kilometer en 195 meter, tussen Munnekezijl en Ferwert.

De initiatiefnemers van een bijzondere kuier door Noardeast-Fryslân wisselen halverwege de tocht tussen Westergeast en Dokkum de dorpsvlaggen uit, met links Lianne de Lange met de vlag van Munnekezijl en rechts Hanneke Jouta met de Ferwerter vlag. Op de foto verder v.l.n.r: Jan Roelof Buruma, Froukje Grijpstra en Mieke Yedema.

De initiatiefnemers van een bijzondere kuier door Noardeast-Fryslân wisselen halverwege de tocht tussen Westergeast en Dokkum de dorpsvlaggen uit, met links Lianne de Lange met de vlag van Munnekezijl en rechts Hanneke Jouta met de Ferwerter vlag. Op de foto verder v.l.n.r: Jan Roelof Buruma, Froukje Grijpstra en Mieke Yedema. Foto Jolanda Veening

Lees meer over
Noardeast-Fryslân

Komende donderdag 16 maart is de aftrap van de inschrijving van deze unieke eendaagse wandeltocht, die georganiseerd wordt als een verkenningstocht met als doel ‘een verbinding slaan tussen Noard en East’.