Gegadigde voor gemeentehuis Kollum

Gemeentehuis Kollum. FOTO LC/ARODI BUITENWERF

Het Kollumer bedrijf Fotocadeau.nl heeft interesse in huisvesting in het gemeentehuis in Kollum. Er wordt gekeken of het bedrijf in het gemeentehuis past. Mocht dit kunnen, dan wordt een bod overwogen.
Lees meer over
Noardeast-Fryslân

Het gemeentehuis komt leeg te staan doordat er meer gemeentelijke taken vanuit Dokkum worden uitgevoerd. Door de groei van Fotocadeau.nl is het bedrijf op zoek naar een locatie die de groei aankan.

Door de grote hoeveelheid kantoorruimte en de bijbehorende villa komt het gemeentehuis in aanmerking.

Het bedrijf weet zich gesteund door het Plaatselijk Belang in Kollum. „Een buitenkans in onze ogen en wij juichen deze van harte toe”, stelt het bestuur in een brief aan het college en de gemeenteraad. Volgens Plaatselijk Belang heeft de vestiging van het Kollumer bedrijf in het gemeentehuis veel voordelen, met name op het gebied van werkgelegenheid.

„Wij staan volledig achter de verkoop van het gemeentehuis aan dit bedrijf en dringen aan op een adequate besluitvorming op dit dossier, zodat deze ambitieuze ondernemers in Kollum na de zomervakantie snel verder kunnen uitbreiden en uitvoering aan hun plannen kunnen geven”, staat in de brief.

Nieuws

menu