Samen met

Wytgaardster Merke pakt uit tijdens jubileum

Sfeerbeeld eerdere editie Merke Wytgaard. INGEZONDEN FOTO

Zin in een gezellig feestje? Kom dan vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus naar de 50ste editie van de Wytgaardster Merke.
Lees meer over
Huis aan Huis Leeuwarden

Dit jaar is het thema ‘50 Tinten Merke’.

Orkest Butterfly

De merke begint vrijdag om 9.00 uur met een optocht. Jong en oud loopt in een vrolijke stoet door het dorp. Vervolgens gaan meerdere activiteiten op het sportveld van start met onder andere kinderspelletjes, zeskamp en in de middag de volksspelen. ’s Avonds staat ‘de alleskunner van Wytgaard’ op het programma en vanaf 22.00 uur gaan de voetjes van de vloer met Orkest Butterfly.

Te Gare en coverband Smûk

Zaterdag is het tijd voor onder meer kaatsen en matineevieren. Vanaf 8.45 uur worden de eerste kaatsballen over het veld geslagen. Om 10.00 uur begint het kindermatinee en om 11.00 uur is het échte verkleed matinee met Te Gare. Na het matinee en een buffet van soep en broodjes worden de finales gekaatst. Vanaf 19.00 uur is coverband Smûk aanwezig met een spectaculair optreden.

Hitsingers

Zondag staat in het teken van de reünie. Na het officiële gedeelte sluiten de Hitsingers om 15.00 uur het bijzonder weekend af met muziek voor jong en oud.

Volg de Wytgaardster Merke via Instagram: @merkewytgaard of Facebook: merkewytgaard.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Huis aan Huis Leeuwarden

Nieuws

menu