Samen met

Tweede auditieronde Saco Velt Bokaal weer groot succes

De winnaars van de A-klasse. FOTO MICHEL WALBEEK

De dansschool van Saco Velt bood vrijdag 13 mei plaats aan de tweede van een drietal auditierondes voor de Saco Velt Bokaal 2022. Ook nu was de dansschool aan de Sacramentsstraat weer bomvol met leerlingen van 5 basisscholen uit groep 8.
Lees meer over
Huis aan Huis Leeuwarden

Onder toeziend oog van juffen, meesters en vele (groot)ouders werd fantastisch gedanst. Deze danswedstrijd in de Cha Cha Cha is de voorbode van de grote finale die op woensdagmiddag 15 juni in Stadsschouwburg De Harmonie wordt gedanst.

In een A- en B-klasse namen de basisscholieren het tegen elkaar op.

Jens Braam en Zoë Dijkstra van basisschool de Vossenburcht wonnen de A-klasse, het zilver ging naar Teun van Dijk en Ancilla de Vries van alweer basisschool de Vossenburcht, terwijl het brons was weggelegd voor Mare Hooijenga en Arianne Faber van basisschool de Winde.

Rens Dijkstra en Benthe Keidel van de Wiardaskoalle uit Goutum zegevierden in de B-klasse, de tweede plaats was voor het danspaar Hidde Bosgraaf en Rianna Bart van basisschool de Winde uit Hurdegaryp, en het brons ging naar Levy van der Wal en Yousra Okri van basisschool de Vossenburcht.

Op vrijdag 3 juni volgt de derde auditieronde, en op 4 juni start de online kaartverkoop bij De Harmonie voor de finale van 15 juni.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Huis aan Huis Leeuwarden

Nieuws

menu