Samen met

Triatlon Stiens onder mildere omstandigheden

Sfeerbeeld vorige editie. FOTO HUMPHREY PAAP

De BronSnijder Triatlon in Stiens is dit jaar weer in juni. Door omstandigheden vond de voorgaande editie in september plaats. Ook toen was het een prachtige dag voor de triatleten, maar een nadeel was dat het water destijds al behoorlijk was afgekoeld.
Lees meer over
Huis aan Huis Leeuwarden

Nu is dat anders, door het prachtige weer van de afgelopen weken ligt de temperatuur naar verwachting rond de 20 graden. Dat is erg aangenaam, zeker als je de olympische afstand doet waarbij je met 1,5 kilometer zwemmen zo’n 30 minuten in het water ligt.

,,We hebben een prachtig parcours rondom en door het dorp. We bieden verschillende afstanden aan: mini, sprint en de olympische afstand”, aldus de organisatie. ,,De prima sfeer rond sportcomplex It Gryn zorgt voor een leuke dag. Onze deelnemers komen daarom ook vaak van buiten de provincie om hier mee te doen. De inschrijving is inmiddels gesloten, maar kom zaterdag 25 juni vanaf 11.00 uur zeker kijken of de triatlon iets voor jou is. Of kom voor de gezelligheid en moedig de sporters aan.”

Kijk voor meer informatie op triatlonfriesland.nl .

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Huis aan Huis Leeuwarden

Nieuws

menu