Samen met

Titanic de Musical vertelt het echte verhaal

Scènefoto Titanic. FOTO ROY BEUSKER

Titanic de Musical behoort tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. 25 jaar na de première op Broadway is de musicalhit en winnaar van de Tony Award voor beste musical te zien in Leeuwarden.
Lees meer over
Huis aan Huis Leeuwarden

Reis binnenkort ook mee en beleef een onvergetelijke avond uit. Het meeslepende verhaal over hoop is op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei te zien in De Harmonie.

Je maakt het echt mee

Wat erg indrukwekkend is, is het toneelbeeld. Want ga er maar aan staan, het in het theater verbeelden van een zinkend cruiseschip. Naast René van Kooten speelt actrice Mariska van Kolck een hoofdrol: ,,Het is kippenvel. Je kijkt als publiek niet naar dat schip maar, vaart als het ware mee. Door slimme technische ingrepen wissel je van bijvoorbeeld de derde klas naar de eerste klas. Je maakt het echt mee. Techniek, beeld en geluid kunnen tegenwoordig zoveel oproepen. Ik heb veel voorstellingen gezien en meegemaakt maar dit is echt een superspannende voorstelling, zowel om te zien als om te spelen.”

Deze grootse musicalproductie met live-orkest over de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld wil je meebeleven. De muziek en liedteksten van Maury Yeston en het script van Peter Stone wonnen vijf Tony Awards (waaronder de awards voor beste musical en beste muziek) en een Drama Desk Award.

Voor meer informatie en de hele programmering kunt u terecht op de website: harmonie.nl.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Huis aan Huis Leeuwarden

Nieuws

menu