Samen met

Leerlingen laten talenten zien tijdens feestelijke opening IKC Wynwizer

Feest op het schoolplein van De Wynwizer. EIGEN FOTO

IKC Wynwizer, gelegen in de wijk Zuiderburen, werd donderdag 30 juni officieel geopend. Buurtbewoners rondom het IKC konden tijdens de zonnige ochtend meegenieten van de festiviteiten op het plein.
Lees meer over
Huis aan Huis Leeuwarden

Naast speeches van de bestuurders van Sinne Kinderopvang en Proloog was er vooral ruimte voor kinderen om te genieten van de feestelijkheden en om hun talenten te laten zien.

Zo jongleerde een tienjarig meisje al fietsend op een eenwieler, bespeelde een jongen van dezelfde leeftijd een keyboard en voerde een groep leerlingen van de bovenbouw een dans op.

Voorafgaand waren er diverse festiviteiten op het plein, waaronder een zingend duo, een brandweerman en -vrouw en kabouters die een act opvoerden. Margreet Dröge (moeder van Pien, Fleur en Cato) reageerde opgetogen: ,,Het was prachtig om te zien hoeveel plezier de kinderen hebben met elkaar. Ik zie bij iedereen het gevoel van trots terug. Het is echt een feestje van ons allemaal.”

Nieuw logo gepresenteerd

Ook werd het nieuwe logo onthuld: een kleurrijke vlieger (op de foto te zien naast de naam van de school). Met een druk op de knop vlogen er twee skydancers de lucht in waar het nieuwe logo op zichtbaar was. Ook werd er een bidon met het nieuwe logo uitgedeeld. IKC directeur Jan Bosscha: ,,De vlieger staat voor ontwikkeling en beweging. Elk kind krijgt in zijn ontwikkeling wel eens met tegenwind te maken. Juist tegenwind zorgt ervoor dat de vlieger weer gaat stijgen en een kind zich verder kan ontwikkelen. Dit maakt kinderen als persoon alleen maar sterker. De vlieger bestaat uit stukjes, wat aangeeft dat we sámen wijzer worden.”

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Huis aan Huis Leeuwarden

Nieuws

menu