Samen met

Asieldier van de week bij De Wissel: Speedy

Speedy. FOTO DE WISSEL

Stichting Dierenopvang De Wissel vraagt wekelijks om aandacht voor asieldieren. Het gaat dit keer om Speedy, een heel leuke Jack Russel kruising van bijna dertien jaar.
Lees meer over
Huis aan Huis Leeuwarden

,,Helaas kon zijn baasje niet langer voor hem zorgen en zoekt hij nu verder via ons”, vertelt Welmoed namens De Wissel.

,,Aan Speedy ligt het echt niet. Hij is een heerlijk hondje dat waarschijnlijk goed is opgevoed. Hij is heel energiek nog voor zijn leeftijd. Je zou hem echt geen dertien geven... Hij vindt iedereen leuk en gaat graag mee naar buiten voor een wandeling.

Deze jongen trekt wel wat aan de lijn, waarschijnlijk heeft hij dat nooit echt geleerd. Naar honden reageert hij keurig (geen geblaf of iets dergelijks). En in katten lijkt hij ook niet echt interesse te hebben.

Speedy is gek op aandacht en kruipt zo bij je op schoot. Als hij je leuk vindt is hij niet bij je weg te slaan. Toch raden we hem niet aan in een druk gezin met kleine kinderen. Ten eerste omdat we niet weten of hij kinderen leuk vindt, en ten tweede omdat hij toch een oudere hond is en op momenten wel zijn rust nodig heeft. Buiten zijn vindt hij mooi, dus een tuin zal zeker gewaardeerd worden.”

Mocht u interesse hebben voor Speedy of een van de andere dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. Meer informatie op de website: www.dierenopvangdewissel.nl .

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Huis aan Huis Leeuwarden

Nieuws

menu