Vernieuwd Stenden Hotel omgedoopt tot Notiz Hotel

FOTO STENDEN HOGESCHOOL

Het viersterrenhotel en leerbedrijf van Stenden Hotel Management School verandert van naam: het Stenden Hotel gaat verder als Notiz Hotel. In het hotel staan studenten van Stenden aan het roer. Het hotel en de huisstijl zijn in een nieuw jasje gestoken.
Lees meer over
Leeuwarden

„Notiz Hotel is geen doorsnee hotel. We leren de studenten om de gasten echt te zien. Als een hotel daar oog voor heeft, dan merk je dat als gast ook op”, zo legt general manager Anton van der Sluis de nieuwe naam Notiz uit.

Het hotel heeft nu 36 kamers, waarvan acht nieuwe suites, allen voorzien van de modernste smarttechnologie. Er is een nieuwe verdieping, lobby en ingang gecreëerd.

In opdracht van NHL Stenden Hogeschool realiseerde Aannemingsmaatschappij Friso (onderdeel van Friso Bouwgroep) de uitbreiding en verbouwing van het bestaande Stenden Hotel in Leeuwarden. Projectleider Egbert van der Veen kijkt terug op een geslaagd maar uitdagend project. „Constructief gezien was het een bijzonder complex project en de planning zorgde af en toe voor spannende momenten. De extra luxe afwerking van de hotelkamers, samen met de bamboe gevelbekleding maken het een-in-het-oog-springend gebouw met een warme en unieke uitstraling.”

Nieuws

menu