Twee personen aangehouden in verband met steekincident in Leeuwarden: politie zoekt getuigen

FOTO LC/ ARODI BUITENWERF

Een 60-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 45-jarige vrouw uit Feanwâlden zijn in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden in verband met een steekincident in Leeuwarden.
Lees meer over
Leeuwarden

Dit steekincident zou dinsdagavond of in de nacht van dinsdag op woensdag hebben plaatsgevonden. Rond 01.00 uur kwam bij de politie een melding binnen over een gewonde vrouw die in de omgeving van het station en het Zuiderplein zou lopen. Op de Voorstreek troffen agenten vervolgens een 35-jarige vrouw uit Leeuwarden aan. Ze was gewond en zou het slachtoffer zijn geworden van een steekincident.

Ze is nagekeken door ambulancepersoneel en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De 60-jarige man en de 45-jarige vrouw zijn vervolgens aangehouden voor betrokkenheid bij het steekincident. Het gaat om een incident in de relationele sfeer, aldus de politie. Naar de precieze toedracht van het incident doet de recherche onderzoek. Beide personen zitten nog vast en worden verhoord.

Vermoedelijk vond het steekincident plaats op of bij het industrieterrein De Zwette. De politie vraagt getuigen om zich te melden.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen