Student Erik van Eerten van NHL Stenden in de race voor FMN Student Award

NHL Stenden. GinoPress B.V.

Erik van Eerten, masterstudent Design Driven Innovation aan NHL Stenden, is een van de zes genomineerden voor de FMN Student Awards 2020. Bijzonder: vorig jaar won Erik de award als bachelorstudent aan Saxion hogeschool in Deventer.
Lees meer over
Leeuwarden

De FMN Student Awards worden toegekend aan de bachelor- en de masterstudent die in het studiejaar 2019-2020 de scriptie hebben geschreven met de meeste impact of grootste relevantie voor de ontwikkeling en innovatie van het facilitaire vakgebied.

Erik is een van de drie genomineerden in de categorie Master. Met zijn scriptie, getiteld: Van kostenprestatie-instrument naar een meervoudig waarde-indicator, wil hij de facilitaire afdeling uit de kostenstructuur halen en laten beoordelen op basis van de toegevoegde waarde die deze afdeling levert aan de organisatie.

Scripties anoniem beoordeeld

Een selectiecommissie heeft alle inzendingen anoniem beoordeeld: de commissie wist niet wie de scripties hadden geschreven en aan welk opleidingsinstituut zij studeren. Uit alle inzendingen zijn zes scripties geselecteerd voor de finale van de FMN Student Awards.

De finalisten maken de komende weken samen met Facility Management Nederland (FMN) - de beroepsvereniging voor iedereen die geïnteresseerd is in het facilitaire domein - een video waarin zij hun afstudeeronderzoek presenteren. In de tussentijd beoordeelt een vakjury de genomineerde scripties.

Donderdag 12 november bepaalt dit oordeel, samen met het oordeel van de deelnemers aan het digitale FMN-congres Connect XL Back to school!, welke studenten met de awards aan de haal gaan.

Nieuws

menu