Politie zoekt getuigen van ontvoering in Leeuwarden

FOTO DVHN

De politie start een onderzoek naar de ontvoering van een 18-jarige man uit Groningen. Op vrijdagavond 13 september zou hij vanuit zijn woonplaats meegenomen zijn in een auto naar Leeuwarden waar hij mishandeld achtergelaten werd bij recreatiegebied De Groene Ster.
Lees meer over
Leeuwarden

Het slachtoffer nam rond 00.00 uur contact op met de politie. Op dat moment bevond de man zich op de Groningerstraatweg in Leeuwarden. De man zei dat hij ontvoerd en mishandeld was en daarna achtergelaten werd bij De Groene Ster, in de buurt van dierentuin AquaZoo.

Drie mannen

Aan de hand van de melding ging de politie op zoek naar de auto waarmee het slachtoffer mogelijk ontvoerd was. Uiteindelijk werden drie mannen aangehouden. Het gaat om twee mannen van 19 en 26 jaar uit Leeuwarden en een 32-jarige man uit Stiens. De drie mannen zitten nog vast.

Getuigen

De politie zoekt naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord van het voorval in de buurt van AquaZoo bij De Groene Ster.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/wbNxfZNff-U" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Nieuws

menu