Pareltje op Funda: penthouse in nieuwe wijk Middelsee in Leeuwarden voor 1,3 miljoen euro te koop (en is meteen de duurst aangeboden woning van de stad)

Het appartement is gelegen op de achtste verdieping. FOTO FUNDA

Een penthouse van 233 vierkante meter is op dit moment de duurste woning in Leeuwarden die aangeboden wordt op Funda. Makelaardij Hoekstra noemt het appartement een ‘one of a kind’.
Lees meer over
Leeuwarden

Het appartement op de Swurdkade in het nieuwe stadsdeel Middelsee wordt voor 1.295.000 euro aangeboden. De woning telt vijf slaapkamers en drie badkamers. Er is ook een buitenruimte van 45 vierkante meter. Het appartement is gelegen op de achtste en bovenste verdieping van het appartementencomplex Huis aan de Haven.

In het penthouse ‘smelten rust, comfort en luxe op perfecte wijze samen’, aldus Makelaardij Hoekstra. ‘De absolute eyecatcher? De riante loggia (inpandig balkon, red.): de perfecte setting voor bruisende avonden met vrienden en familie. Heerlijke vakantiesferen in je eigen woning. Dit maakt het ‘wow-effect helemaal af’, aldus de makelaar.

De foto’s die bij de woning zijn geplaatst, zijn schetsen van hoe het appartement eruit zou kunnen komen te zien. De koper kan dat namelijk deels zelf bepalen in overleg met een designer.

Deze week hebben projectontwikkelaar MWPO en bouwbedrijf Reitsma Bouw het startsein gegeven voor de bouw van Huis aan de Haven. De komende weken wordt de bouw voorbereid. De eerste schoppen gaan in juni in de grond. Het gasloze stadsontwerp bestaat uit negentig appartementen rond een jachthaven, waarvan 62 koop- en 28 huurappartementen.

Voor de nieuwe bewoners komt er een besloten binnentuin en een overdekte parkeergarage. Daarnaast komen er winkels en horeca. Middelsee is de nieuwe wijk van Leeuwarden, ten zuiden van het Van Harinxmakanaal. Er worden zo’n 3200 woningen gebouwd.

Nieuws

menu