Uitbehandelde Mellony (30) uit Leeuwarden viert het leven met groots feest

Mellony Slag kreeg dit jaar het slechtst denkbare nieuws; na een epileptische aanval bleek ze een hersentumor te hebben. Op oudjaarsavond komt haar laatste wens uit: een groot ‘levensfeest’ met een optreden van haar favoriete zanger. Onder het motto ‘Leef vandaag, want morgen is je niet beloofd’.

,,Het wordt ook een jankavond, maar ik ben blij dat ik dit kan doen'', zegt de terminaal zieke Mellony (rechts) over het 'levensfeest' dat haar moeder Diana (links) voor haar heeft georganiseerd. Tussen hen in haar zoontje Vinny.

,,Het wordt ook een jankavond, maar ik ben blij dat ik dit kan doen'', zegt de terminaal zieke Mellony (rechts) over het 'levensfeest' dat haar moeder Diana (links) voor haar heeft georganiseerd. Tussen hen in haar zoontje Vinny. Foto: Niels Westra

Lees meer over
Leeuwarden

Haar verhaal begint op 23 april. Mellony Slag, een alleenstaande moeder van dertig jaar uit Leeuwarden, heeft met haar tante een dagje gewinkeld als ze op de terugweg plotseling de controle over het stuur verliest. Haar tante grijpt in en brengt de auto tot stilstand.

Nieuws

menu