Inwoner van Leeuwarden (22) is zijn auto kwijt na handel in harddrugs: man heeft meer dan 20.000 euro verdiend met dealen

Foto: ANP

Een 22-jarige inwoner van Leeuwarden is zijn auto kwijt. Het voertuig is door de politie in beslag genomen, omdat de man betrokken is bij de handel in harddrugs.
Lees meer over
Leeuwarden

Op 23 augustus 2021 werd een auto aan de kant gezet door de politie, omdat werd vermoed dat de inzittenden zich bezighielden met de handel in harddrugs. De 22-jarige Leeuwarder werd toen aangehouden. Hij bleek naast hard- en softdrugs ook een groot geldbedrag in kleine coupures bij zich te hebben.

In zijn woning trof de politie nog meer harddrugs aan en een gasdrukwapen. Na financieel onderzoek bleek dat de Leeuwarder minimaal 20.000 euro had verdiend met het dealen van drugs. Deze maand zag de politie de man rijden in een voertuig met een waarde van meer dan 20.000 euro en werd contact opgenomen met de Officier van Justitie.

Deze gaf toestemming om alles in werking te zetten om de auto van de Leeuwarder af te pakken. De rechter-commissaris is daar mee akkoord gegaan en zaterdag heeft de politie de auto in beslag genomen.

Nieuws

menu