Twee inbrekers lopen door de draaideuren bij Crystalic in Leeuwarden en stelen voor tienduizenden euro's aan telefoonschermen en MacBooks. Wie heeft de gouden tip?

Twee inbrekers roofden afgelopen vrijdag het kantoor van 058 Telefoon Reparaties, gevestigd in bedrijfsgebouw Crystalic in Leeuwarden, leeg. Ze wandelden het pand nonchalant binnen.

Ondernemer Stephan van Griethuijsen: ,,Ik kan op nul beginnen. Alles waar ik zo hard voor heb gewerkt, is in acht minuten onder mijn poten vandaan geslagen.’’

Ondernemer Stephan van Griethuijsen: ,,Ik kan op nul beginnen. Alles waar ik zo hard voor heb gewerkt, is in acht minuten onder mijn poten vandaan geslagen.’’ FOTO NIELS WESTRA

Lees meer over
Leeuwarden

Hij zit met de handen in het haar, ondernemer Stephan van Griethuijsen (28) uit Leeuwarden. Met veel zorg bouwde hij de afgelopen twee jaar aan zijn bedrijf. In eerste instantie gericht op het repareren van iPhones, maar later kwam daar ook verkoop bij en inmiddels levert en repareert Van Griethuijsen ook Samsung-telefoons en MacBooks.

Nieuws

Meest gelezen