Cotton Club opent de deuren in Leeuwarden, volgens wethouder Abel Reitsma is de kledingzaak een 'impuls voor het centrumgebied'

De Cotton Club opent vandaag in Leeuwarden. Foto: Danique Hoekstra

Het voormalige V&D- en Zara-pand aan de Nieuwestad in Leeuwarden is eindelijk weer ‘bewoond’. Kledingzaak Cotton Club opende er donderdag de deuren.
Lees meer over
Leeuwarden

Het pand stond sinds eind september leeg. Al gauw liepen er gesprekken met Cotton Club dat net als The Sting en Costes onderdeel is van The Sting Companies. Alle drie zijn nu in Leeuwarden gevestigd. Volgens pandeigenaar CBRE Investment Management is er een ,,langjarige huurovereenkomst’’ getekend voor 2000 vierkante meter aan winkelruimte.

Economiewethouder Abel Reitsma van de gemeente Leeuwarden is blij met de komst van Cotton Club. ,,Zeker na de afgelopen twee moeilijke jaren waarin de retailsector flink te lijden heeft gehad onder de gevolgen van de pandemie, is dit een mooie impuls voor het centrumgebied.’’ Reitsma zegt dat Cotton Club zich richt op duurzaam ondernemen en dat komt volgens hem overeen met de ,,retailvisie voor de binnenstad van Leeuwarden’’.

Nieuws

menu