Samen met

Shorttracker Dylan Hoogerwerf opent tatoeagestudio Goons & Queens in Heerenveen. 'Een uit de hand gelopen hobby via TikTok'

Dylan Hoogerwerf voor de locatie waar tatoeagestudio Goons & Queens wordt geopend. FOTO STEVANIJA ZECEVIC

Shorttracker Dylan Hoogerwerf van TeamNL opent zaterdag 27 augustus een tatoeagestudio in Heerenveen. Die krijgt als naam Goons & Queens en is gevestigd aan de Hoofdbrug 1-2.
Lees meer over
Heerenveense Courant

Het tatoeëren is een uit de hand gelopen hobby, zoals Hoogerwerf het omschrijft. Afgelopen jaar startte hij op TikTok met het tekenen van tatoeagedesigns en kreeg daarmee wereldwijd aandacht. Zijn TikTok-account telt ondertussen 2,2 miljoen volgers. Hij krijgt naar eigen zeggen dagelijks verzoeken van bekendheden uiteenlopend van bekende formule 1 rijders tot NBA-spelers uit Amerika.

Zelf gaat Hoogerwerf nog geen klanten tatoeëren. ,,Dat laat ik over aan de professionals, we laten de beste tatoeage-artiesten van over de hele wereld invliegen”, zegt de shorttracker, die in zijn vrije tijd in de leer gaat om op termijn ook zelf klanten kan tatoeëren.

Bij de opening op 27 augustus om 10.00 uur is de eerste klant in de tattoo studio Jay-Jay Boske van het online platform Day1.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Heerenveense Courant

Nieuws

menu