Samen met

Ruim 10.000 bezoekers verwacht bij Night of the Koemarkt in Heerenveen, wat het grootste gratis openluchtfestival van Friesland is

Het tweedaagse grootste openluchtfestival van Friesland wordt vrijdag afgetrapt met Kleintje Koemarkt. FOTO MAX VAN GELDER

Er worden dit weekend ruim 10.000 bezoekers verwacht bij de 24ste editie van de Night of the Koemarkt.
Lees meer over
Heerenveense Courant

Het tweedaagse grootste gratis openluchtfestival van Friesland wordt vrijdag om 21.00 uur afgetrapt met Kleintje Koemarkt. Dan is er muziek van dj Stocks en Stageline. Op de zaterdag is er van 13.00 tot 17.00 uur Heerenveen op de Banken in het centrum met: Henk Kuyper, dj Sander Post, Vangrail, Johannes Rypma en het Foute Uur van Qmusic. Daarnaast zijn er activiteiten voor jong en oud.

Het promsconcert begint op zaterdag om 20.15 uur. Vanaf 19.30 uur is er eerst een voorprogramma. Bij het promsconcert is er ditmaal muziek van: Charly Luske, Martijn Fischer, Lisa Lois, Vangrail, Johannes Rypma, Patricia van Haastrecht, Danny Panadero, Martin van der Starre en 538 Die Verrückte Stunde.

Night of the Koemarkt is in 1996 voortgekomen uit het 10-jarig bestaan van dweilorkest De Glasblazers uit Heerenveen. De muzikanten wilden ter gelegenheid van hun ‘tinnen’ jubileum een feest houden voor heel Heerenveen. Daarom lieten ze een aantal artiesten optreden op de Oude Koemarkt.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Leeuwarder Courant en Heerenveense Courant

Nieuws

menu