Moeder (31) en zoon van drie uit Heerenveen gevonden in Duitsland

(Stockfoto LC.NL) LC/Arodi Buitenwerf

De vermiste 3-jarige Jaylano en zijn 31-jarige moeder uit Heerenveen zijn zondag in goede gezondheid aangetroffen in Duitsland, dat meldt de politie Fryslân.
Lees meer over
Heerenveen

Dit gebeurde in de deelstaat Hessen. De moeder is aangehouden in verband met onttrekking aan het ouderlijk gezag.

Ook is er een 40-jarige man uit Wolvega aangehouden, hij was samen met de moeder en het kind toen ze werden gevonden.

Kort voordat de moeder en haar zoontje donderdag 17 september vertrokken, is ze onder toezicht gesteld van de kinderbescherming. De auto van de vrouw werd in de nacht van donderdag op vrijdag leeg aangetroffen op het parkeerterrein achter BP-station De Panjerd in Veeneningen. De pomp staat aan de A28 tussen Meppel en Hoogeveen.

De ex-partner van de vrouw deed aangifte van de vermissing en de politie sprak uit dat er ‘grote zorgen’ bestonden over moeder en kind.

Johan, de beste vriend van de moeder, hoorde vanochtend dat ze aangetroffen zijn en is opgelucht. Maar tegelijkertijd ook bezorgd over de toekomst en hoe het nu verder moet. Lees hier een interview met Johan.

Omdat de moeder en het kind gevonden zijn, is er geen reden meer om in het belang van de opsporing hun achternaam en foto’s op deze site te tonen. Deze zijn daarom ook uit de voorgaande stukken verwijderd.

Nieuws

menu