Tot mei meerdere verkeersafsluitingen in Heerenveen door plaatsing nieuwe waterleiding bij Skoatterwâld en A32

Een kaartje van de afsluitingen en omleidingen rond de A32

Een kaartje van de afsluitingen en omleidingen rond de A32

De plaatsing van een nieuwe waterleiding tussen Skoatterwâld en Heerenveen Midden leidt tot een aantal omleidingen en afsluitingen in Heerenveen. De werkzaamheden duren naar verwachting tot eind mei.
Lees meer over
Heerenveen

In opdracht van drinkwaterbedrijf Vitens worden de verouderde waterleidingen in het gebied rond de A32 vervangen. De werkzaamheden zijn onderdeel van het verkeersproject Heerenveen Beter Bereikbaar.

Rembrandtlaan en de fietstunnel

Van 8 februari tot 15 mei zijn de Rembrandtlaan en de fietstunnel onder de A32 afgesloten. De omleiding van de Rembrandtlaan loopt via de van Goghlaan en de Vermeerstraat. Fietsers die normaal gebruik maken van de fietstunnel kunnen over het fietspad van Het Palet.

Skoatterwâld

In Skoatterwâld bij de sportvelden van VV Heerenveen ligt de nieuwe waterleiding op containers, zodat het verkeer er onderdoor kan. De Willem de Zwijgerlaan is van 20 februari tot 10 maart wel afgesloten voor verkeer. Ook de Johan Willem Frisolaan en het Jiskelanpaed zijn in deze periode niet toegankelijk. Het verkeer wordt omgeleid via de Rentmeester.