Inwoner Akkrum wint 265.000 euro in Postcode Loterij

FOTO LC

Een 61-jarige Akkrumer is zondagavond in de prijzen gevallen: hij won in de Postcode Loterij 265.000 euro. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque in zijn straat.
Lees meer over
Heerenveen

Bij de Postcode Loterij wordt onder deelnemers altijd eenmalig het bedrag verloot dat de finalist in het televisieprogramma Miljoenenjacht wint. Ditmaal was Benno uit Akkrum de gelukkige; hij kreeg hetzelfde geldbedrag als dat finalist Frans uit Wierden in de finale van Miljoenenjacht won.

Het verrassingsmoment, dat in verband met corona op gepaste afstand plaatsvond, was live te zien op SBS6. In de mobiele huiskamer die bij ze in de straat stond, werden Benno en zijn vrouw Sietske met de prijs verrast. Ze hadden de uitzending van Miljoenenjacht niet gezien en waren zeer verrast.

,,Geweldig. Niet te geloven. We willen graag een boot kopen, die kan er nu komen'', reageerde het gelukkige paar.

Ook buren in de prijzen

Alle mensen in Akkrum die met postcode 8491 DJ (Sake Visserstrjitte) meespelen met de Postcode Loterij, verdelen met elkaar ook het winnende bedrag. Dat zijn elf inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 13.250 tot 53.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

Nieuws

menu