Dance Centre Faya viert ‘terug naar het normaal’ met videoclip

Videoclip Dance Centre Faya Eigen foto

De dansers van Dance Centre Faya zijn blij met de versoepelingen van de coronamaatregelen, maar helaas zit de jaarlijkse eindvoorstelling van het dansseizoen er dit jaar niet in.
Lees meer over
Heerenveen

Hierdoor kan het 15-jarig jubileum van de dansschool ook niet gevierd worden. Daar bedacht de dansschool een idee op: ze lieten een professionele dansvideoclip ontwikkelen.

In de videoclip vertellen een aantal dansers wat zij in de coronatijd hebben gemist. Daarnaast wordt er natuurlijk volop gedanst door een aantal lesgroepen van verschillende dansstijlen en leeftijdscategorieën.

“Het nummer waarop gedanst wordt heet ‘Let’s get back to Business’. Dit was voor de dansdocenten van Faya een belangrijk nummer om de coronatijd vol te houden en door te zetten. Het nummer staat voor ons voor ‘terug naar het normaal’. Met de dansclip vieren we dat we het normale leven stapje bij stapje weer kunnen oppakken”, vertelt Loraine Kammeron, eigenaresse van de dansschool. Coronaproof danslessen

Loraine Kammeron bleef ondanks alle maatregelen tijdens de coronacrisis in mogelijkheden denken. Zo zette ze in maart vorig jaar een grote tent naast de dansschool neer. Hierdoor konden de danslessen coronaproof doorgaan. Sinds kort mag er weer gedanst worden in de danszalen.

Videoclip

De videoclip is gemaakt door videograaf Kevin Leenstra van Cine One Films. De videoclip is te bekijken op http://faya-dance.nl/faya-youtube/

Nieuws

menu