Gemeente De Fryske Marren vraagt inwoners mee te denken

Gemeente vraagt inwoners mee te praten.

De gemeente wil in De Fryske Marren zorgen voor een kleurrijke, actieve en noflike samenleving. „Dat doen we graag samen met inwoners, ondernemers, organisaties en verenigingen. We onderzoeken welke elementen belangrijk zijn bij het samenwerken tussen de gemeente en inwoners.”

Wat is belangrijk in de samenwerking tussen inwoners en gemeente De Fryske Marren? De gemeente nodigt inwoners graag uit om deel te nemen aan één van onderstaande dialooggesprekken:

Dinsdagavond 22 juni van 19.30 tot 21.30 uur in Zalencentrum Sint Nyk, Baron van Hardenbroekstraat 3 in Sint Nicolaasga

Woensdagmiddag 23 juni van 15.00 tot 17.00 uur in Kulturhûs, Julianastraat 5 in Oudehaske

Dinsdagmiddag 29 juni van 15.00 tot 17.00 uur in dorpshuis De Bining, Sondelerdyk 2a in Sondel

Donderdagmiddag 1 juli van 15.00 tot 17.00 uur in de Oerdracht, Elias Annes Borgerstraat 46 in Joure

U kunt zich opgeven voor een van deze bijeenkomsten via het aanmeldformulier op de website . Dit kan tot 2 dagen voor de bijeenkomst. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de fysieke bijeenkomsten ‘coronaproof’ zijn, zodat u hier verantwoord naar toe kunt.

Voor de digitale bijeenkomsten ontvangen deelnemers een Teams link. Wanneer opnieuw wordt besloten tot het aanscherpen van de coronamaatregelen, dan worden de fysieke bijeenkomsten ook digitaal houden. Tijdens de sessies worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. En geldt: Bij klachten blijf thuis.

Wilt u meer informatie over het onderzoek of de dialooggesprekken? Dan kunt een e-mail sturen naar communicatie@defryskemarren.nl.

Je kunt deze onderwerpen volgen
De Fryske Marren