CVK It Toanhûs in Joure houdt open dag voor jong en oud

Open Dag van It Toanhûs in Joure FOTO GRIETJE VAN DER REIJNST

CVK It Toanhûs in Joure houdt op 21 mei van 13 uur tot en met 16 uur een open dag.
Lees meer over
De Fryske Marren

Tijdens de open dag is veel te doen, te zien en te luisteren op het gebied van muziek, dans, theater en beeldende kunst. Alle belangstellenden zijn welkom, zowel jong als oud. De entree is gratis.

Bezoekers kunnen muziekinstrumenten van dichtbij bekijken en uitproberen met behulp van enthousiaste docenten. Voor kinderen is er de Mixed Music workshop om hiermee de eerste stap te zetten op weg naar het bespelen van een instrument. En er is een mogelijkheid om samen met de zangdocenten de zangtalenten te ontdekken.

Naast allerlei muziekinstrumenten zijn er ook dansdemo’s, optredens van bands en muziekkorpsen en er zijn workshops te volgen op het gebied van beeldende kunst en theater. De bezoeker kan bijvoorbeeld een workshop schilderen voor volwassenen en een kinderworkshop tekenen en schilderen volgen. Het onderdeel Theater geeft deze dag een korte workshop over acteren.

It Toanhûs is te vinden in de Brede School aan de Koningin Julianalaan 3 in Joure. Op de website www.toanhus.nl staat het volledige programma vermeld.

It Toanhûs is het Centrum voor de Kunsten in De Fryske Marren en biedt een breed aanbod van cursussen en lessen op het gebied van Muziek, Dans, Kunst & Design en Theater onder andere in Joure, Balk, Sint Nyk en Lemmer.

Nieuws

menu