Wil je het oude gebouw van de Rabobank in Nes op Ameland kopen? Dat kan. Op donderdag 11 november is er een veiling (en zo kun je meebieden)

Het voormalige Rabobankgebouw.

Het voormalige Rabobankgebouw in Nes op Ameland wordt geveild.
Lees meer over
Ameland

De Rabobankvestiging sloot midden in de coronapandemie, in december 2020, de deuren. Inmiddels heeft de bank besloten de locatie definitief te sluiten.

Het gebouw wordt op 11 november vanaf 11.30 uur online geveild. Dan kan iedereen meebieden op het pand dat ruim 400 vierkante meter groot is en een kelder en twee verdiepingen heeft. Op de begane grond bevinden zich de bankhal, het trappenhuis, de kluis en twee spreekkamers. Ook op de eerste verdieping zijn spreekkamers gevestigd; de zolder is een bergingsruimte.

Wie hoopt met de aankoop ook een paar geldautomaten op de kop te tikken komt bedrogen uit. De geld- en geldstortautomaten worden nog voor de oplevering verwijderd. De kluis blijft wel achter; de nieuwe eigenaar krijgt een sleutel.

De online veiling vindt plaats per opbod en afslag via BVA Auctions .

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

menu