Volleybalclub Surhuisterveen viert alsnog 50-jarig bestaan

Voorzitter Arjan Numan zet Roel Veenstra in het zonnetje. Foto: Eigen foto

Het 50-jarige jubileumfeest van Volleybalclub Surhuisterveen was een groot succes. De club bestond op 1 april vorig jaar al vijftig jaar, maar kon toen vanwege corona geen feest vieren.
Lees meer over
De Feanster

De ‘schade’ werd onlangs passend ingehaald. Inmiddels oud-voorzitter Arjan Numan opende het feest met het uitreiken van diverse onderscheidingen en prijzen. Roel Veenstra werd uitgeroepen tot superlid en onderscheiden met een bronzen bondsspeld van de Nevobo. Deze ontving hij voor zijn jarenlange lidmaatschap en zijn enorme betrokkenheid bij de club. Werkman Brillen werd uitgeroepen tot supersponsor. Voor zover bekend, is deze firma altijd sponsor van VCS geweest.

Als laatste werd Kees van der Meer uitgeroepen tot supervrijwilliger. Van der Meer is altijd aanwezig en bereid om hand- en spandiensten te verlenen. Ook zit hij elke thuisronde op de bok om wedstrijden te fluiten. Daarnaast werden het CMV- en Dames 1 team in het zonnetje gezet, omdat zij afgelopen seizoen kampioen zijn geworden.

Afscheid

Ten slotte nam huidig voorzitter Sjirk Bijma het woord om afscheid te nemen van twee aftredende bestuursleden: Arjan Numan (voorzitter) en Jan Wiebe van der Velde (seniorenzaken). Na woorden van dank en afscheid kon het feest losbarsten, dat tot in de late uurtjes heeft geduurd.

De voorbereidingen voor het seizoen 2022-2023 zijn alweer in volle gang. Nieuwe leden zijn als altijd welkom, belangstellenden kunnen contact opnemen via secretaris@vcssurhuisterveen.nl .

Nieuws

menu