Meester Veenstra in Harkema verrast met De Panne

Meester Veenstra en echtgenote Dicky met de onderscheiding. Foto: Fokke Ophuis

Tijdens de jaarvergadering van Plaatselijk Belang Harkema is dinsdag naar goed gebruik een inwoner van Harkema in het zonnetje gezet. Dit jaar was het Wietse Veenstra, beter bekend als meester Veenstra.
Lees meer over
De Feanster

Meester Veenstra kreeg dorpsprijs de ‘Panne’ voor zijn vele vrijwilligerswerk, zoals dertig jaar penningmeester en schrijver van het jubileumboek van Harkemase Boys. Ook maakte hij de wedstijdverslagen van de voetbalvereniging voor meerdere kranten.

Orgel

Meester Veenstra is nu als het even kan nog op de tribune als supporter aanwezig bij thuiswedstijden van de Harkemase Boys. Naast voetbal is orgelspelen een grote passie van de Harekiet, hiermee begon hij al op twaalfjarige leeftijd en nog altijd beroert hij met liefde de toetsen van het orgel. Dit heeft hij ook jaren lang gedaan in de kerk. Veenstra was tevens meermalen voorzitter van de beroepscommissie.

De stimuleringsprijs ging dit jaar naar themapark De Spitkeet en werd door Rinze Dijkstra in ontvangst genomen. De prijs is een waardering van de inzet van personen of verenigingen voor het dorp. Ook Fokke Ophuis werd in het zonnetje gezet vanwege zijn jarenlange betrokkenheid bij het dorp, met name via zijn fotocamera.

Nieuws

menu