Harkema-Opeinde gloeit nog na van jubileumweek

Glibberig voetbal... Foto: Klaas Elzinga

Voetbalvereniging Harkema-Opeinde gloeit nog na van de viering van het 75-jarig bestaan. Officieel vond het jubileum al een jaar eerder plaats. Een feest kon toen vanwege alle beperkingen in den lande geen doorgang vinden.
Lees meer over
De Feanster

Wel werd toen een meer dan 100 pagina’s tellend jubileumboek uitgebracht. Dit jaar konden ook de daarbij behorende jubileumactiviteiten plaatsvinden. Gedurende vijf dagen was het op de groengele kant van De Bosk groot feest. Het begon met een mixtoernooi voor de steeds verder uitdijende jeugdafdeling van de vereniging. De woensdag was er een passievere vorm van vermaak. Toen was het tijd voor bingo. Eerst voor de jeugd, later op de jeugd voor de ouderen. Met bijna 80 aanwezigen was dit een succes.

De donderdag was er, nadat er voor de jongere leden een spelletjescircuit was gehouden, een pubquiz. Vrijdagavond was er een kinderdisco voor de jeugd, waarna het de zaterdag de hele dag een drukte van belang was. Voor de jongste leden waren er twee stormbanen en kon er geschminkt worden. De iets oudere voetballers genoten op de zeepbaan van zeepvoetbal. Tegelijkertijd was er een keepersclinic van Keepersschool Boscolo.

Klapstuk

Rond het middaguur was er een mixtoernooi voor senioren. Daarna was het tijd voor de wedstrijd tussen het huidige vlaggenschip van Harkema-Opeinde en een grote verzameling prominente (oud)-voetballers van de club uit het verleden. Ondanks de leeftijd die steeds meer een rol gaat spelen wisten de ‘legends’ zesmaal te scoren.

De jubileumweek werd afgesloten met een barbecue waarbij Spectrum FM de livemuziek verzorgde. Het feest duurde tot in de late uurtjes.

Nieuws

menu