Feest op school in Surhuizum

Foto's Sake Beerstra

Cbs de Johannes LooijengaSkoalle (JLS) in Surhuizum en de Mienskip uit Buitenpost hebben de beoordeling ‘goed’ gekregen van de Onderwijsinspectie.
Lees meer over
De Feanster

Op cbs de Johannes LooijengaSkoalle (JLS) in Surhuizum is alle reden voor een feestje. De JLS, onderdeel van Stichting NOVENTA, heeft net zoals de Mienskip uit Buitenpost, ook de beoordeling ‘goed’ gekregen van de Onderwijsinspectie. Een waardering die niet alleen wordt gegeven voor het kwalitatief goede onderwijs, maar ook voor de extra (eigen) ambities die de school op een goed niveau heeft waargemaakt.

Zo heeft de onderwijsinspectie het lesgeven van de leerkrachten (Pedagogisch/Didactisch handelen), de Kwaliteitszorg, het Onderwijsaanbod, de Veiligheid en het Schoolklimaat en de Onderwijscultuur op de JLS met een ‘goed’ beoordeeld. De school mag dit predicaat de komende vier jaar verder uitdragen.

Deze keer geen gebak maar een heerlijke gezonde fruithap voor de kinderen, aan geboden door de gemeente Achtkarspelen. Dit werd uit gedeeld door de wethouder Sierd Vegeling van de gemeente Achtkarspelen en Hoofd van de school Hesder Hoekstra. Een heerlijke traktatie voor alle toppers van de JLSHoop.

Nieuws

menu