Wordt jouw huis een miniatuur-kerstdorp? Doe mee aan de LC-wedstrijd Het Allermooiste Kerstdorp van Friesland en laat het ons zien

FOTO MARCO KEYZER

Je kunt er in tuincentra al niet meer omheen: Christmas is coming, ook al duurt het nog even. Daarmee is ook de tijd aangebroken dat kerstliefhebbers hun huis gaan ombouwen tot miniatuur-kerstdorp.

De Leeuwarder Courant is op zoek naar het mooiste kerstdorpje van Friesland. Ben jij al bezig je huis om te toveren of ga je hier binnenkort mee aan de slag? Deel met ons het resultaat. Je kunt je vanaf dinsdag 16 november aanmelden. Dat kan tot en met dinsdag 14 december. Uit de mooiste inzendingen maken wij een selectie.

Een compleet kerstdorp met rijdende treintjes in de woonkamer, de Oldehove of de Waterpoort bij de open haard... Wat is in 2021 het allermooiste miniatuur-kerstdorp van Friesland?

Doe mee!

Ben jij al bezig met de bouw van een kerstdorp in je woonkamer? Of ken je een huis dat de komende weken verandert in een kerstsprookje? Meld je favoriete kersthuis aan voor onze wedstrijd ‘Het Allermooiste Kerstdorp van Friesland’.

Dat kun je doen via tips@lc.nl onder vermelding van ‘Het Allermooiste Kerstdorp van Friesland’.

Aanmelden is mogelijk tot en met dinsdag 14 december. De redactie van de Leeuwarder Courant maakt een selectie van de inzendingen. Daarna gaat de stembus open voor iedereen en op vrijdag 24 december maken we de winnaar bekend.

Nieuws

menu