Wie maakte het beste profielwerkstuk en wordt LC Toptalent 2021?

FOTO HOGE NOORDEN/JAAP SCHAAF

Heb jij dit schooljaar een profielwerkstuk gemaakt en ben je hier trots op? Dan kun je meedoen aan de verkiezing Toptalent 2021.

LC Toptalent is uitgegroeid tot hét podium voor excellente scholieren. Naast eeuwige roem zijn er drie geldprijzen van 333,33 euro te winnen. De jaarlijkse verkiezing van de beste werkstukken van Friesland vindt dit jaar plaats op woensdag 21 april.

Publieksprijs

Bezoekers van lc.nl kunnen een stem uitbrengen op hun favoriete werkstuk in de periode van 7 tot en met 19 april. Het meest gekozen werkstuk komt in aanmerking voor de publieksprijs. Dit is eveneens een geldbedrag van 333,33 euro.

Bijlage

De mooiste werkstukken worden uitgelicht en de makers hiervan geïnterviewd. Hun verhalen zijn te vinden in de bijlage LC Toptalent van de Leeuwarder Courant. Deze verschijnt op woensdag 7 april 2021

Verkiezingsavond

Van alle ingestuurde werkstukken wordt een aantal genomineerd. Deze scholieren mogen een presentatie geven tijdens onze verkiezingsavond nieuwe stijl. Ieder jaar opnieuw een mooie strijd tussen scholieren in Friesland om de beste te willen zijn.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Friesland