Twee overleden personen aangetroffen in en bij flat Bilgaard. Politie gaat niet uit van misdrijf en verband tussen de twee incidenten

Maandagavond is een overleden persoon aangetroffen bij een flatgebouw aan de De Fennen in Leeuwarden. Foto: AS Media

De politie heeft maandagavond op twee locaties in en bij een flat aan de Fennen in Leeuwarden twee overleden personen aangetroffen. De politie gaat niet uit van een misdrijf en heeft geen aanwijzingen dat de twee incidenten iets met elkaar te maken hebben.

Agenten troffen eerder op de avond een overleden persoon aan in een woning. De politie doet nog onderzoek, maar heeft geen aanwijzingen voor een misdrijf.

Bijna tegelijkertijd werd de politie - ook bij de flat aan De Fennen - geconfronteerd met een zelfdoding. Een politiewoordvoerder spreekt van een nare samenloop van omstandigheden, maar gaat niet uit van een verband tussen de twee incidenten.

Een traumahelikopter kwam maandagavond ter plaatse. Vanwege het onderzoek is een deel van het gebied in de Leeuwarder wijk Bilgaard afgezet.

Heb jij zelf hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0800 0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

Nieuws

menu