Op reis in eigen land: waar vind je campings, jachthavens, camperplekken en vakantieparken in Friesland?

Kamperen in eigen land. FOTO PIXABAY/ANITA OOSTING

Reizen naar Griekenland, Turkije of Spanje zit er voor veel Nederlanders niet in dit seizoen. Deze zomer wordt er daarom grotendeels vakantie gevierd in eigen land. In Friesland zijn daar volop mogelijkheden toe. Bekijk hier een overzicht van de havens, campings, camperplekken en vakantieparken in de provincie.

Havens in Friesland

Friesland staat bekend als een veelzijdig waterlandschap en er is een aanbod van ruim 150 havens om aan te leggen deze zomer. Bekijk hier de jachthavens in Friesland en klik op een dorp of stad voor het complete overzicht:

Bron: jachthaven.nl, hiswa.nl

Campings in Friesland

Trek er deze zomer op uit om te overnachten op één van de 80 campings in Friesland. Bekijk hier de kaart en klik op een dorp of stad voor het complete overzicht:

Bron: anwbcamping.nl, allecampingsin.nl, eurocampings.nl

Camperplekken in Friesland

Ontdek al rijdend de vrijheid van Friesland met de camper. Friesland biedt meer dan 100 camperplekken met uitzicht over de polders en dorpen. Bekijk hier de camperplekken in Friesland en klik op een dorp of stad voor het complete overzicht:

Bron: friesland.nl, camperclubnederland.nl

Vakantieparken in Friesland

Er is ook de mogelijkheid om deze zomer in een huisje in Friesland te verblijven. Dit kan bij één van de 48 vakantieparken in Friesland. Bekijk hier de vakantieparken in Friesland en klik op een dorp of stad voor het complete overzicht:

Bron: zoover.nl, bungalowparkoverzicht.nl

Neem contact op met de locatie/accommodatie voor de actuele beschikbaarheid en coronamaatregelen.

Deze productie is gemaakt door studenten van de opleiding Communicatie van NHL Stenden Hogeschool.

Nieuws

Meest gelezen

menu