Niemand wil met Black Boys Sneek

Voorzitter Jan Broersma heeft gesproken over samenwerking met andere verenigingen die ook gebruikmaken van sportcomplex Schuttersveld in Sneek. Tot nu toe zonder resultaat. FOTO GOOGLE MAPS

Voetbalclub Black Boys heeft weinig vet op de botten en wil graag samenwerken met andere Sneker sportclubs. Maar niemand gaat daar op in.

,,Het lukt niet’’, zegt een teleurgestelde voorzitter Jan Broersma. Het lukt de penningmeester van Black Boys nu nog wel met minimale middelen zwarte cijfers te schrijven. Maar de Sneker voetbalvereniging heeft meer inkomsten nodig om de vier jeugdteams, twee meisjesteams, zes zaalvoetbalgroepen en twintig gehandicaptenvoetballers te kunnen laten spelen, zegt Jan Broersma.

De voorzitter uitte zijn zorgen deze week bij de gemeentelijke raadscommissie. Hij is met de Waterpoortboys gaan praten, die ook op sportcomplex Schuttersveld spelen, of zij misschien geïnteresseerd waren. ,,Maar die willen alleen iets als wij in hen opgaan.’’ En dat wil Black Boys niet.

Broersma heeft zelfs met de korfbalclub gesproken die ook op het complex speelt. Maar ook dat leverde niks concreets op.

,,We moeten meer inkomsten hebben door reclame-uitingen of kantine-inkomsten om het rond te kunnen blijven zetten. Wij staan open voor elke vorm van samenwerking, maar het lukt niet met verenigingen met wie wij het complex delen.’’

Nieuws

Meest gelezen