Mobiele teams van GGD Fryslân komen vanaf maandag naar mbo, hbo en Campus Fryslân om studenten en medewerkers te vaccineren tegen het coronavirus

Mobiele teams van GGD Fryslân komen vanaf maandag naar mbo-scholen, hbo-scholen en de RuG Campus Fryslân om studenten en medewerkers te vaccineren tegen het coronavirus. Ze doen dat op verzoek van de scholen.

De 24-jarige zorgmedewerker Bianca Jongsma was op 15 januari de eerste die zich door GGD Fryslân liet vaccineren tegen corona.

De 24-jarige zorgmedewerker Bianca Jongsma was op 15 januari de eerste die zich door GGD Fryslân liet vaccineren tegen corona. FOTO HOGE NOORDEN/JACOB VAN ESSEN

,,We willen het onze studenten en medewerkers die zich willen laten inenten gemakkelijk maken”, zo licht hoofd communicatie Jelma Dekker het initiatief van ROC Friese Poort toe om in school een vaccinatieruimte beschikbaar te stellen. Als eerste komt maandag een GGD-team langs op de campus in Drachten, later volgen ook de vestigingen in Sneek en Leeuwarden/Dokkum.

Nieuws

menu