Loop met ons de dertiende etappe van de onzichtbare Elfstedentocht: van Dokkum naar Wâlterswâld

Voor de etappe van de onzichtbare Elfstedentocht van deze week lopen we van Dokkum naar Wâlterswâld. De etappe is 22.000 stappen lang, ofwel 16,5 kilometer.

Dat doen we via de binnenstad en langs beide molens van Dokkum op een kronkelige manier via het lommerrijke Driezum naar het eindpunt, bij Wâlterswâld.

Wie de route echt zou lopen, komt dan in de noordelijke Friese wouden, wie hem elders loopt en zijn wandelafstand afzet tegen het elfstedenpad moet die de bomen erbij verzinnen.

 

Maandag 18 mei zijn we van start gegaan met de virtuele Elfstedentocht. De meer dan 1250 deelnemers hebben samen al meer dan 195.000 kilometer gelopen. Het einde van de tocht nadert en dus zijn we op zoek naar foto’s en selfies van wandelaars voor in de krant van 6 september, wanneer de onzichtbare Elfstedentocht eindigt.

  • Wil je ook meedoen aan de onzichtbare Elfstedentocht? Bekijk de website voor meer informatie en meld je aan. Benieuwd hoe alles in zijn werk gaat en welke app je moet gebruiken? In het volgende artikel worden veelgestelde vragen beantwoord.

Nieuws

menu